fbpx

רונן כהן צמח

יו"ר קרן ראשון לציון

דבר יו"ר הקרן - מר רונן כהן צמח

שותפים יקרים לדרך.

קרן ראשון לציון פועלת מאז הקמתה לקידום פיתוח העיר ראשון לציון ולרווחת תושביה בתחומי החינוך, התרבות והאומנות. הקרן הובילה פרויקטים עירוניים רבים לאורך 30 השנים האחרונות למען אוכלוסיות שונות בעיר במטרה לשפר ולקדם את החינוך, הידע, התרבות והמורשת העירונית.

אנו פועלים כל העת למען תושבי העיר בשיתוף פעולה עם עיריית ראשון לציון, על אגפיה השונים, מקשיבים לצרכים העולים מן השטח ופונים למי שיכולים להיות שותפים לקידום הנושאים והעצמתם באמצעות גיוס כספים ומשאבים.

אני שמח שנפלה בחלקי הזכות להוביל את קרן ראשון לציון וקורא לכם, תושבות ותושבי העיר שיכולים להתנדב או לתרום, בעלי עסקים וחברות ברחבי העיר וגם לשותפים שונים מהארץ ומהעולם אשר חפצים בקידומה ופיתוחה של העיר והפיכתה למובילה בתחומי החינוך והתרבות להירתם יחדיו.

במשך שלושים שנה פעלנו ותרמנו לפיתוח מגוון פרויקטים בעיר כגון בית החייל הבודד, בית החייל המשוחרר, פרויקט מלגות לסטודנטים תושבי העיר, קידום אוכלוסיות שונות ברחבי העיר , טיפוח התרבות והמורשת ועוד.

חברי הדירקטוריון של קרן ראשון עושים מלאכתם נאמנה, בהתנדבות, מתוך אמונה כי באמצעות נתינה המבוססת על הקשבה לצורכי התושבים והעיר הם מגשימים את חזון הקרן לפעול לטובת העיר ותושביה ועל כך נתונה להם תודתי העמוקה.

אני מתחייב כי יחד עם חברי הדירקטוריון נמשיך לפעול ללא לאות להשגת משאבים, ליצור שיתופי פעולה עם גופים וחברות מקומיים ובינלאומיים בכדי לקדם את העיר האהובה שלנו. אנו רואים בכם שותפים לבנייה והצלחה.

באתר תמצאו את מגוון הפרויקטים בהם תמכנו בעבר וכן פרויקטים עכשוויים ,כל אחת ואחד מכם יוכל למצוא את המיזם הקרוב לליבו ולהיות שותף להוצאתו מהכוח אל הפועל. מוזמנים לפנות וגם להציע לנו הצעות לקידום פרויקטים חדשים.


שלכם
רונן כהן צמח
יו"ר קרן ראשון לציון.

Billing Details

Your Order

    מחיר כמות סה"כ
× 0.00
0.00
סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00
 

להסיר פריט תמונה ממוזערת מוצר מחיר כמות סכום ביניים
× Donation  0.00
0.00

סה"כ בסל הקניות

סכום ביניים 0.00
סה"כ 0.00
דילוג לתוכן